Гергана Стоянова разкри, че баща й се бори с коварно заболяване

Гергана Стоянова разкри тази неделя нещо, което никой не е подозирал, че крие в личния си живот, съобщава „show.blitz.bg„. Брюнетката, която направи емблематична роля и в хитовата медицинска поредица „Откраднат живот“, разкри за първи път за семеен проблем, за който не е казвала нищо до този момент. Думите й са разтърсващи и със сигурност ще провокират редица реакции в социалните мрежи.

„Баща ми се бори с коварно заболяване, за радост няма разсейки. Връщам се от родния Бургас, където празнувахме заедно с Гергьовден. Дойдох в София заради теб“. С тези думи за семейния си проблем актрисата Гергана Стоянова разтърси родния ефир.

След като чу емоционалното послание на гостенката си, водещият на „120 минути“ по bTV Светослав Иванов се обърна към камерата и каза: „Христо, това интервю е специално за теб“.

„Не исках да ставам Невена Коканова, а искам да стана Гергана Стоянова. На това уча децата в откритите уроци в училищата, които посещавам. Искам да ми обещаят, че няма да казват лошо за България и че няма да пиша нещо лошо за познати и непознати в социалните мрежи, когато започнат да ги използват“, сподели още с емоция актрисата, която е и един от най-разпознаваемите гласове у нас в дублажа.

„28 героини съм озвучавала в един сапунен сериал. Записвам си коя е млада, коя стара, коя е добра, а коя проклета. Баба ми се казва Герга, така ми казват и приятели. Не знам друга жена в България да се е казвала така. Остава сираче на 7 години, отгледала е четири деца“, добави още Гери.