Жена изпрати писмо в бутилка и го получи обратно 27 години по-късно

Жена от Шотландия получи обратно писмо в бутилка, която тя е хвърлила в морето преди 27 години. Това съобщава британският медиен гигант „Daily Mail“.

През 1994 година, когато Ема Уот е била на десет години, е написала писмо, в което разказа за любовта си към музикалната група „Take That“, пързаляне с кънки и гимнастика. Шотландката е добавила адреса си, сложила писмото в бутилка и го хвърлила в морето в шотландския окръг Абърдийншър.

За изненада на жената, бутилката е намерена от каякари на няколко километра от точката на тръгване на брега на река Ифан 27 години по-късно. Те върнали писмото на посочения адрес, където все още живеят родителите на Уот.

Сега Уот е на 37 години, има дъщеря. Тя споделя, че майка й не може да повярва, когато на прага се е появила жена с писмо. „Беше невероятно да прочета собственоръчно написано от мен писмо и да видя граматически грешки след всичките тези години. Беше доста странно, сякаш се запознах със себе си като дете, но и забавно. Хареса ми послеписът, където споменавам колко приятели имам“, каза Уот. Жената предположи, че иска търсачът на писмото да не мисли, че е сама.

Писмото е добре запазено. В него момичето разказва, че в нейната къща живеят два хамстера – куче и котка, а любимите й цветове са черно и зелено. Уот каза, че смътно си спомня как е писала писмото, но е било толкова отдавна, че вече не може да каже защо е решила да го напише.

„Това е доказателство, че част от боклука не е биоразградим. Във всеки случай най-много ме изненада дори не това, че оцеля, а фактът, че е намерен в толкова отдалечен район. Можеше да лежи там още сто години“, подчерта тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *