Легендата Лили Иванова дари пари на Левски

Легендарната ни певица Лили Иванова показа любовта си към Левски, дарявайки средства за кампанията на „сините“ за намаляването на дълговете на клуба към НАП. Иванова дари 1000 лева в помощ на „сините“.

„С благодарност към примата на българската естрада Лили Иванова за поредния жест към любимия й „Левски“.

За нас е въпрос на привилегия да имаме поддръжник във Ваше лице и да знаем, че заставате редом до голямото левскарско семейство в неговата борба за съхранение на клуба.

Благодарим ви, че отново сте пример за левскарите… По делата ще ги познаете!

Наско Сираков“, написаха от „Герена“.

Междувременно служебният министър на младежта и спорта Весела Лечева коментира ситуацията във футболен клуб Левски, който е изправен пред тежка финансова криза. Тя говори в сутрешния блок на bTV, като се спря и на други актуални теми.

„Много съжалявам, защото Левски имаха една много добра възможност за реализация на техните бъдещи планове със сериозен инвеститор с опит в управлението във футбола. Пожелавам им успех в намирането на ново устойчиво решение за бъдещето на клуба“, коментира Лечева.

По отношение на стадион „Българска армия“ Весела Лечева потвърди, че държавата с участието си в съвместното дружество съдейства на футболен клуб ЦСКА.

„Когато бъдат изготвени проектите, защото вече нещата са извън нашите ръце, а в Столична община и при главния архитект, ще бъде направена и първата копка. От наша страна, каквото беше необходимо,е направено“, каза Лечева.