Samsung пуска смартфони, които се сгъват не веднъж, а два пъти

Въпреки, че тази година „Samsung“ не пусна нов модел от серията „Galaxy Note“, смартфоните на марката, принадлежащи към категорията „сгъваеми“, ще бъдат издадени по график, според портала „Asia Nikkei“.

И така, през 2021 ще се продава ново поколение устройства Galaxy Z Flip и Galaxy Z Fold. Освен това, според портала, доставчикът от Южна Корея разработва още един гъвкав смартфон, който ще се сгъне не веднъж, а два пъти.

https://www.youtube.com/watch?v=7P6UbLen_Ow

По-рано Samsung регистрира няколко патента наведнъж за смартфони с гъвкави екрани, които могат да се огъват няколко пъти. Междувременно все още няма подробности как точно ще изглежда такава джаджа. Според източници дизайнът на смартфона ще бъде обмислен по такъв начин, че различните видове приложения да стиковат с екрана.

„Както беше планирано, изцяло разширеният дисплей ще съответства на популярния вече формат 16: 9 или 18: 9, така че мобилните игри и други програми да могат да работят и да работят в добра разделителна способност“, разкрива един от източниците на „Asia Nikkei“.

Анализаторът на „GF Securities“ Джеф По смята, че „Samsung“ отдавна планира да замени серията Note изцяло със сгъваема линия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *