Орландо Блум отнесе подигравки заради необичайна диета

Холивудската звезда Орландо Блум стана за смях след публикуването на интервю от британския вестник „The Sunday Times“, в което актьорът разкри подробности за необичайната си диета.

Впоследствие артистът бе сравнен с главния герой на книгата и филма „Американски психар“, пише „The Hollywood Reporter“. Причина за това е, че в интервюто Блум подробно описа как прекарва деня си.

„В девет сутринта закусвам, обикновено овесени ядки, малко лешниково мляко, канела, ванилова паста, ядки, годжи бери, веган протеин на прах, чаша PG съвети чай. Диетата ми е на 90 процента на растителна основа и ям парче добро червено месо около веднъж месечно. Понякога гледам кравите и си мисля, че те са най-красивите същества на планетата“, споделя актьорът.

В същия разговор Блум заяви, че понякога прекарва време мечтаейки за роли за себе си и другите – за малцинствата и жените. „Опитвам се да бъда глас за всички“, подчерта той.

Някои негови последователи в социалните мрежи са открили сходството на думите на актьора с начина, по който главният герой на „Американски психар“ описва ежедневието си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *