Антъни Маки може да не наследи Капитан Америка

Новината, че актьорът Крис Евънс води преговори за завръщане във вселената на Марвел, като Капитан Америка, притесни феновете на поредицата „Отмъстителите“.

Част от привържениците смятат, че Антъни Маки (Сам Уилсън/Фалкън) може да бъде засенчен за пореден път. В края на краищата последните минути на Avengers: Endgame ясно показаха, че дългосрочният план на Марвел е Уилсън да вземе щита и да наследи дълга на Капитан Америка за постоянно. Утвърждаването на Маки в ролята на нов лидер обаче ще е труден процес, ако Евънс има значима роля в бъдещите проекти.

Все пак е доказано, че Марвел предоставя безкрайни възможности. Поради тази причина завръщането на Евънс може да се развие и има всички шансове двамата дори да не срещнат в един и същи филм.

Наскоро Маки за пореден път заяви, че въпреки че определено има нов капитан Америка, който идва в MCU и ще се разбере кой ще получи тази чест.

„В края на Endgame Сам не прие щита. Ако си спомняте, той каза на Стив: „Не се чувствам добре, защото този щит е твой“. Така че с времето разберем кой ще бъде капитан Америка“, споделя Маки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *