Григор Димитров: Вярвам, че съм в добра форма, нямам търпение да играя пак

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров остана доволен от успеха си над Адриан Манарино (6:4, 3:0 и отказване на французина) и заяви, че няма търпение да се изправи срещу Миомир Кецманович на 1/8-финалите на турнира от сериите АТР 500 в Акапулко.

„Означава много да открия участието си на турнира тук с тази победа. Чувствах се комфортно по време на целия двубой. Също така съм благодарен, че имам възможността да играя пред публика отново.

Жалко, че мачът трябваше да приключи по този начин, но аз се гордея с успеха си. Манарино игра отлично в първия сет – справих се с едно наистина трудно предизвикателство. Исках да видя как ще се чувства тялото ми на корта и ето, че то издържа.

Атмосферата е много приятна, радвам се отново да се състезавам. Имам само хубави спомени от това място. Засега всичко е наред. Вярвам, че съм в добра форма, така че съм готов отново да изляза на корта и да играя.

Миомир Кецманович удря топката много здраво, така че със сигурност това ще бъде нещо, за което да внимавам. Нямам търпение за предстоящата ни среща – без значение дали ще спечеля или не. Искам просто да бележа прогрес и да вървя нагоре“, каза Димитров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *