Започва биографичният сериал „Домът на Бонд“ по БНТ

„Домът на Бонд“ пресъздава издигането на известният австралийски магнат Алън Бонд – от предградията на Фримантъл до национална спортна легенда и най-богатият човек в цяла Австралия. Драматичните събития в живота му се развиват в периода 1960 – 2000 г. Спечелвайки купата на Америка в състезание с яхти, Бонд сбъдва мечтите си с много слава и чужди пари, създавайки своя империя.

През това време, той се сдобива и с опасен враг, който е решен да го съсипе. Бонд си докарва още проблеми, чрез любовта му с красивата Диана. Въпреки слуховете за противоречивата слава, Алън Бонд успява да накара една нация да повярва в себе си и хората да разберат, че всичко е възможно и има много начини да се постигне.В този филмов сюжет егото и амбициите на Бонд се оказват пагубни. Слава, пари, сделки и много жени бързо се изнизват през живота му. Днес Алън Бонд е известен като престъпник или като герой, зависи от представянето на историята.

„Домът на Бонд“ е 3-сериен австалийски филм, заснет е през 2017 г. и е режисиран от Марк Джофи. В ролите здрителите на БНТ ще видят Бен Мингей, Адриен Пикъринг, Ан Луби, Гитон Грантли, Рейчъл Тейлър, Сам Нийл, Бил Йънг, Джони Руфо и др.

Гледайте биографичният сериал „Домът на Бонд“ от 28 септември от 22:00 ч. по БНТ 1