Вече е ясно кога ще бъде презентацията на Apple

Технологичният гигант „Apple“ ще проведе пролетната си презентация на 23 март. Това съобщават от „MacRumors“ позовавайки се на добре познати вътрешни лица.

Блогърът DuanRui отбелязва, че вътрешен човек е един от онези, които прогнозират появата на подкрепа за технологията MagSafe в новите iPhone. Авторът пояснява, че на този ден ще има презентация на друг производител на смартфони – китайската компания OnePlus. Блогърът обаче не посочва устройствата, които Apple ще покаже на презентацията.

Информацията на DuanRui за датата на онлайн събитието беше потвърдена от известния блогър Джон Просър, който написа в коментарите под публикацията на вътрешен човек, че е чувал същата информация. „Но аз не знаех нищо за събитието OnePlus, ха-ха“, каза Просер.

Репортери отбелязват, че поради пандемията Apple вероятно ще проведе онлайн събитие за пореден път. Речите на топ мениджърите на компанията и подготвените видеоклипове ще бъдат излъчени на уебсайта и официалния YouTube канал на Apple. „23 и 30 март са разумни дати за събитието“, подчертаха авторите, припомняйки, че американската компания обикновено организира презентации във вторник.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *