Меган Маркъл намекна за расизъм в кралското семейство (ВИДЕО)

Меган Маркъл заяви, че някои от членовете на кралското семейство в Англия са проявили загриженост относно цвета на кожата на бъдещия си син по време на първата бременност на херцогинята на Съсекс. Тя гостува в предаването на Опра Уинфри по „CBS“.

Херцогинята разказа как е била шокирана от изявлението на представители на кралското семейство, че детето няма да стане принц и няма да получи лична защита, „защото не искаха той да стане принц и планираха да нарушат протокола“. След като Арчи се роди, тя каза, „имаше дискусии за това колко тъмен“ ще се окаже цветът на кожата му.

В същото време Меган Маркъл отказа да отговори на въпроса кой от членовете на кралското семейство е инициатор на тези разговори, за да не „причини твърде големи щети на семейството“.

https://www.youtube.com/watch?v=OTJgi78AguE

В понеделник, 8 март, CBS започна да излъчва интервю с принц Хари и Меган Маркъл. Очакваше се те да съобщят за преследването за първи път в британската преса и конфликти с придворни и членове на британското кралско семейство.

Първородният на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл е роден на 6 май 2019 г. Детето беше кръстено Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор.

Принц Хари и Меган Маркъл прекратиха задълженията си като членове на британското кралско семейство на 1 април 2020 г. За да имат право да се преместят в Съединените щати, да работят и да правят бизнес, те трябваше да се откажат от Ваше Кралско Височество, държавно финансиране и марката Sussex Royal. След подписване на споразумение с видео услугата Netflix, Хари и Меган са постигнали финансова независимост от кралското семейство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *