Никълъс Кейдж мина под венчилото за пети път

Актьорът Никълъс Кейдж е минал под венчилото за пети път. Неговата избраница е 26-годишната Рико Шибата. Сватбената церемония се е състояла в Лас Вегас, съобщава „Daily Star“.

Иданието отбелязва, че новата съпруга на Кейдж е с четири години по-млада от най-големия му син. След брака Рико е взела фамилията на съпруга си. Свидетелството за брак е от 16 февруари.

Самият актьор разказва, че Шибата се завърнала в Япония, а той е заминал за Невада, поради което двамата не са се виждали около шест месеца. Годежът се е случил през „FaceTime“. Носителят на наградата „Оскар“ признва, че е подарил на любимата си диамантен пръстен с любимия й черен цвят.

През юли 2019 г. актьорът се разведе с четвъртата си съпруга, гримьорката Ерика Койке, за която беше женен само четири дни. Както самият Никълъс призна, те провели сватбата при „състояние на силно алкохолно опиянение“ без да осъзнават какво правят.

Първата съпруга на Кейдж беше американската актриса Патриша Аркет, след това той се ожени за Лиза Мари Пресли, дъщерята на Елвис Пресли, след което мина за трети път под венчилото със сервитьорката Алис Ким.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *