Григор Димитров: Всички искат да знаят пикантното

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров няма търпение да се завърне на корта. Това се очаква да се случи в началото на другата седмица на турнир от категория АТР 250 в Мелбърн, който ще служи като генерална репетиция преди началото на Откритото първенство на Австралия, което ще започне на 8 февруари.

Българинът бе на живо в своя инстаграм профил, заедно с представителя на компанията Vitamin Well – Джеймс Майлър. Двамата проведоха интересен разговор относно целите за настоящата година, личния живот на Гришо и отговориха на едни от най-любопитните въпроси, зададени от тенис почитателите.

„Аз съм от късметлиите, които могат да излизат за няколко часа навън и да тренират. Кортовете са буквално до нас. Много играчи са тук, всичко е наблизо. Винаги е специално да започнем годината в Австралия. Хората са много приятни, дано имаме чудесно лято“, коментира Димитров, цитиран от БНР.

Заедно в Мелбърн с 29-годишният хасковлия е и новата му приятелка Лолита Османова, която дори проведе няколко тренировки с него.

„Всички искат да знаят пикантното. Запознахме се преди време, ще я видите много скоро по телевизията. Тя беше с мен на няколко турнира, ще е хубаво да бъде с мен и да ме подкрепя в тези трудни времена. Има доста нови неща около мен последните месеци, така че се вълнувам. Същото е и с треньора ми, очаквам с нетърпение първият ни турнир заедно“, каза Гришо.

Димитров е поставен под номер 2 в надпреварата в Мелбърн, като единственият тенисист, клесиран по-напред в ранкинга, е швейцарецът Стан Вавринка. В новосъздадения турнир ще вземат участие още Борна Чорич, Феликс Оже-Алиасим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *