Разкрити са нови подробности за бъдещия iPhone 13

Устройството ще бъде по-тежко, а „бретонът“ му ще бъде по-малък. Това съобщи анализаторът на „TF International Securities“ Мин Чи Куо, съобщава „CNBC“.

Според експерта размерът на новия модел няма да се промени, но теглото на устройството ще се увеличи. IPhone 13 също ще има по-добри камери, 5G модеми и по-голяма батерия. Площта на екрана ще бъде увеличена чрез намаляване на територията за камерата.

Анализаторът предполага, че след 2021 година компанията ще се откаже от „бретона“ на своите устройства, като iPhone ще има една малка дупка за камерата. Той отбеляза, че от „Samsung“ вече са го направили.

Въпреки това, модел със сензор за пръстови отпечатъци под дисплея и без тъмна област в горната част на екрана може да се появи на пазара през 2023 година, отбеляза Куо.

Любопитно разкритие направиха китайски журналисти. Те прогнозираха цената на iPhone 13 Pro, за който се говори, че идва с рекордните за такъв вид устройства от един терабайт. Авторите предполагат, че подобен телефон ще бъде оценено от компанията на респектиращите 1699 долара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *