Киноканал прогнозира кои филми ще спечелят „Златен глобус“

Няколко дни преди церемонията по връчването на наградите „Златен глобус“, които ще се състоят в САЩ в нощта на 1 март, каналът „Cinema“ публикува „Абсолютната прогноза“ на победителите.

За направата на тази прогноза са използвани седем интернет ресурса: GoldDerby, сайт за прогнози и забавление, Odds Shark, The Hollywood Reporter, Variety, Entertainment Weekly, Rotten Tomatoes и Film Pro. Редакцията на Cinema Channel също гласува за възможните победители.

Наградата в основната номинация на вечерта – „Най-добър филм (драма)“ – се предвижда за филма „Земята на номадите“ на режисьора Клои Джао, която засне и филмовия комикс „Вечните“, който е част от киновселената на „Marvel“ (планирано за пускане през 2021-2022). Този филм за проучване вече е спечелил над сто награди на различни фестивали.

В категорията „Най-добър филм (мюзикъл или комедия)“ победителят е „Борат 2“, издаден 14 години след премиерата на първата част. В него участва и българската актриса Мария Бакалова.

Най-добрият мини-сериал най-вероятно ще бъде наречен „Queen’s Move“ – ​​адаптацията на романа „Queen’s Gambit“ от Уолтър Тевис.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *