Босът на Apple е доволен от 2020 година

Главният изпълнителен директор на „Apple“ Тим Кук определи 2020 като най-добрата година за иновации. Ръководителят на корпорацията каза това по време на интервю, публикувано в „Weibo“.

Кук отбеляза, че неговата корпорация успешно пусна „iPhone“, „Apple Watch“, както и процесора M1. „Прекарваме си страхотно с iPhone 12“, обобщи резултатите за годината ръководителят на американския IT гигант и подчерта успеха на водещите телефони.

На въпрос за това как Кук и екипът му се справят със стреса, предприемачът каза, че служителите на Apple са „подхранвани от енергията на новите продукти“. „Няма единна формула за иновации. Нашата работа е сътрудничество между творчество и култура“.

Кук също поясни, че успехът на компанията – особено през 2020 г. – се улеснява от разнообразието и приобщаването, когато различни хора се събират за обща цел и си помагат взаимно.

В заключение ръководителят на американската компания даде съвет на завършилите висше образование, търсещи работа. Кук цитира своя предшественик Стив Джобс: „Ще разберете, когато го намерите. И ако все още не сте го намерили, трябва да продължите да търсите“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *