Samsung пусна на пазара новите 4К UHD проектори The Premiere

Samsung Electronics Co., Ltd. стартира продажбите на новите 4К UHD проектори The Premiere. Любителите на филмовите приключения и гейминга могат да избират между два модела, които се различават по характеристиките на картината и звука – LSP7T и LSP9T The Premiere Smart 4K UHD. The Premiere, носител на множество награди за техника и дизайн, разширява лайфстайл аудио-визуални продукти на Samsung. Проекторите The Premiere надграждат иновациите на Samsung в сферата на телевизионните технологии, предлагайки кристална 4К резолюция на картината без дори да имат екран.

Лайфстайл проекторите The Premiere са с компактен минималистичен дизайн. Спестяват пространство и могат да се съчетаят с обзавеждането на всеки дом. Технологията за ултракъсо разстояние на прожектиране ги прави лесни за инсталиране, независимо от големината и разпределението в помещенията. Мощните вградени басове осигуряват съвършена акустика за едно изключително филмово или гейминг изживяване.

The Premiere моделите LSP7T и LSP9T използват най-новата и модерна технология на лазерния светлинен източник, като поддържат широка гама от цветове. Изключителната яркост на картината в комбинация с 4К резолюцията и големината на екрана – 120 инча при LSP7T и 130 инча при LSP9T, е съчетание, което гарантира чувството като в реален киносалон. The Premiere LSP9T е първият в света HDR10 + сертифициран проектор с тройна лазерна технология. Той осигурява картина с впечатляващ контраст и детайлност. Потребителите могат да се насладят на ярки и тъмни сцени с максимална яркост до 2800 ANSI лумена, дори когато навън грее слънце, без да има нужда от плътни завеси. И двата модела разширяват стандартния RGB цветови диапазон, добавяйки за първи път четвърти цвят – жълто, с който крайният резултат е впечатляващо ясно изображение и оптимизирано цветопредаване.

Проектор LSP9T е снабден с вграден 40-ватов 4.2-канален звук, благодарене на който потребителите за впечатляващо аудио с кинокачество, което допълва завладяващото визуално изживяване на The Premiere. Проекторът използва технологията Samsung Acoustic Beam и в тялото му са разположени общо 44 отвора, обърнати нагоре от двете страни, които генерират по-динамични звукови ефекти. LSP7T – по-малкият еднолазерен проектор, разполага с 30-ватов 2.2-канален звук, и предлага същото качество на звука, но за по-малки помещения.

За прожектиране на екран с размер от 100 инча проекторът трябва да се инсталира на разстояние между 10 и 30 см. Това означава, че потребителите могат да поставят своя The Premiere директно пред избраната за прожектиране стена, което улеснява инсталирането и включването му. Ултракъсото разстояние на прожектиране прави проекторите The Premiere иновативни от технологична гледка точка и естетични от интериорна.

Дизайнът на The Premiere е далеч от стандартния облик на електронните устройства в домa. Новите модели на Samsung са най-малките в сравнение с други проекторите от високите класове и се отличават със семпъл и изискан външен вид, който не съдържа излишни орнаменти. С минималистичен дизайн и заоблена форма, The Premiere хармонизира добре с всеки предмет от интериора, независимо дали е поставен на холната маса или шкаф за книги. А когато не е в експлоатация като екран за гледане на филми или гейминг например, на него могат да бъдат прожектирани различни картинни изображения, които да бъдат акцент в помещението.

Filmmaker Mode
Режимът FILMMAKER MODE™ е първият по рода си в света на проекторите и дава възможност да гледаш филма така, както неговите създатели биха искали да го видиш. Този режим предлага екранно изживяване като в кино – светлината, експозицията и цветовете остават във вида, в който е ги замислил режисьорът на филмовата лента. А отличителната характеристика на LSP9T – режимът HDR10 + – осигурява перфектно качество през цялото време чрез оптимизирани изображения според изходния цвят и яркост на кадъра.

Game Enhancer
За всички потребители, които са почитатели на игрите, е създадена функцията Game Enhancer. Тя оптимизира настройките така, че да напаснат формата на екрана спрямо спецификите на конкретната игра. С интелигентния потребителски интерфейс всеки геймър получава реалистични изображения на екран с големина повече от 100 инча и звук, който обгръща всичко наоколо.

ОТТ услуги
Проекторите поддържат различни ОТТ услуги, чрез които потребителите имат досег до всякакво съдържание. С The Premiere може да се стриймва всичко: от YouTube до Netflix, Amazon Prime Video, и много други.

MEMC
MEMC (Оценка на движението и компенсация на движението) е технология, която прави динамичните движения, като например в екшън или спортни сцени, по-плавни чрез добавяне на кадри към източници с ниска скорост. 16-битовото 3D цветна обработка на картината осигурява по-прецизни и разнообразни цветове, преодолявайки ограниченията на съществуващата цветова палитра.

Tap View
И двата проектора правят споделянето на филми или музика от всеки вид мобилно устройство на екрана изключително лесно. Споделянето става бързо и без никакви допълнителни приложения или устройства, а само с едно докосване на проектора със задната част на телефона. The Premiere автоматично регистрира връзката и започва да прожектира съдържанието от смартфона.

За повече информация за The Premiere, посетете: https://www.samsung.com/bg/projectors/the-premiere/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *