Пламен Марков: Отдавна съм избрал кое е истинското ЦСКА (ВИДЕО)

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков заяви категорично, че не е казвал в интервю, че е възможно обединение с ФК ЦСКА 1948.

„Категорично заявявам, че се разграничавам от подобни тиражирани думи, за които изобщо не е ставало въпрос. Отдавна съм избрал кое е истинското ЦСКА и никога не е стоял такъв въпрос за обединение с новия клуб.  Аз не съм виждал господин Ганчев от последния ми разговор с него.

Естествено, че имахме среща с футболистите. Обяснили сме им цялата ситуация. Всичко е спокойно и се надявам господин Акрапович заедно с щаба да продължат по същия начин работата си в отбора. След като е обявено, естествено, че ще има Общо събрание, но какво ще се обсъжда не съм запознат“, каза Марков.

Иначе треньорът Бруно Акрапович говори преди мача на „червените“ срещу Черно море Варна. Двубоят от XVIII кръг на Първа лига е утре (20 февруари) от 17:30 часа стадион „Българска армия“ и ще се играе пред празни трибуни заради пандемията от коронавирус.

„Готови сме за мача с Черно море. Винаги съм казвал, че имаме план Б и план В – план Б е Кайседо, план В е Бисмарк. Единият е регистриран, ще може да играе. А Бисмарк се надявам другата седмица да е на линия.

Всички бяхме изненадани от решението на Гриша Ганчев. Това се е случило. Трябва да го приемем като професионалисти. Тази ситуацията не е по-лоша от тази, която имах като футболист. Говорих с отбора. За мен не е нещо ново. Ние сме професионалисти. Трябва да се концентрираме за следващия мач. Искам играчите да се раздават на терена и да дават всичко от себе си.

Аз мога да говоря само за следващия мач. Това ме интересува. Аз съм треньор, грижа се за спортни неща. Благодаря на г-н Ганчев. Той ми подари силен отбор. И искам да продължавам в тази посока. Искаме да зарадваме нашите фенове с победа.

Надявам се с нашите действия на терена да даваме позитивизъм. Трябва да покажем, че нищо не може да ни повлияе. Това, което виждам като реакция при тях е изцяло позитивна. ЦСКА е най-големият отбор, пак го казвам. Това няма да се промени.

Клубът функционира така. Играчи идват и си отиват. Това не е само тук. Имаме хора, които да ги заменят. Имаме много силен отбор, въпросът е да го показват всяка седмица. В някои играчи виждам голямо развитие. И в бъдеще ще има интерес и оферти към наши футболисти.

Жеферсон е близо до завръщане. Не искам обаче да рискувам с него. Времето е студено, възможно е да се контузи пак. Когато той е на 100% ще играе. Бисмарк се раздава. Уникално чувство е да гледаш това младо момче да се раздава на терена. Той иска да играе. Там ситуацията е по-трудна. Надявам се следващата седмица да се подобрят нещата.

Аз винаги си пускам най-силния отбор. Ако влезем с мисъл за жълти картони, ще се получат и повече картони. Имаме достатъчно играчи, които да заменят хората, които са наказани.

Черно море един силен отбор, който има добър стил. На всеки отбор ще е трудно да играе срещу тях. Но ние сме в серия. Какво бих казал на собствениците? Утре да се върнат на работа и да направим ЦСКА още по-голям, отколкото е“, каза Акрапович.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *